Assalamualaikum ...


hye korang ! tanak ckp byk ! gua sekarang tngah ngidam nak makan ini ! 
*sile scroll ke bawah
.
.










































oh yeah !!! oh yeah !!! chocolate !!!

jom kite p makan . nyum nyum .

Wassalam

p/s: kalo sesape nak blanje pon bule juga . dialu alukan

11 rame-rame beterbangan:

Pendamba Mawar said...

awak bikin jai lapar la

Ruzanna Rusli said...

naimah.. wat terliur lah. sy ni da la ske gile ngan ceklat2 ni..

munGe سلواني said...

cokelat? waaaaaaaa(smbil nganga+air meleleh)..miahahha

Nur Naimah Nashreen said...

@Pendamba Mawar

jum mkn jum

Nur Naimah Nashreen said...

@Ruzanna Rusli

haah la . cik zan suke ceklat . hehe . suk p beli tau

Nur Naimah Nashreen said...

@munge

lap air liur cpt . hehe

Ruzanna Rusli said...

dulu salu sgt bli choki2.. hehe.. choc lover!

Arif Aiman said...

hye sinior :)

sy nak yg last skli tu bley tak.. ?
lma btul tak hirup2 bnda tuh..

btw

*akak.. sy bkn nk tnjuk pndai..
tp kn.. sy rse, lebih baik akak buat pop-up komen.. sebab : memudahkan pembaca untuk komen di entri akak tanpa perlu hilang entri asal akak..

*aka buat la komen moderation.. so, sape2 yang datang komen, akan masuk inbox akak dlu, dan akak perlu approve bru akan terpapar kat entri..mksudnya,, akak jd pmbca komen pertma laa .. akak bley la tapis2 komen2 yg tak brapa nak cumey

*word verification..
kalau akak dah buat komen moderation.. spam dah tak risau.. sbb akak bley delete mcm tu jaa kat inbox akak.. hee
+ word verification tu.. kadang2 dia tak kluar sbb tenet slow, so mungkin nnti akak akn khilangn pengkomen.. who noes rite :)

happy blogging .. sy suka follow sinor.. hee :p

Nur Naimah Nashreen said...

hye junior !
btw akak da bukan senior sgt la . ex da ni . bru grade .

oke adek aiman . thanks 4 d advice . akk da take note . so after this, u will see effect yg baru la kat komen ni . kalo menjadi la . hee . tq tq :)

p/s: UiTM dihatiku !

munGe سلواني said...

hhaha..dah lap da yang

Nur Naimah Nashreen said...

@munge

gud !!!