Assalamualaikum ...

hye hye semua . sihat tak ? hope semua sihat la kan . sekarang ni cuace ta mnentu , kalo panas die panas sgt sgt . tapi kalo hujan . hujannye lebat sgt sgt dselingani dgn petir n guruh . so , tc ye u guys . 

hee saya dan heliza helmi ?? ape kaitan saye dgn heliza helmi . owhh sbnrnye sye dapat jemputan khas dinner with heliza helmi . wow ! ohh sgt suke ! ohh sgt suke ! haha terpikir pikir nak pakai baju ape la ye nak g dinner ngan heliza . nak pakai dress la . t na minta kak ija ajarkan pakai shawl hee . ta sabaqnye . oke , saye diberi peluang utk bawa sorg teman utk dinner with Heliza Helmi . yeay . sape nak join ! sape nak join ! hee
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
oke saye tipu je -.-"
.
.

Actually sye suke sgt dgn heliza helmi . kalo la dapat jumpe die . mesti best . hee , ta salahkan nak suke some one . i like her . tertarek sbb die cantek . subhanallah . cantek sungguh ciptaan tuhan . buatla muke ape ape pon ttp comel . i like the way she look . n juga suke dgn peribadi die , bgaya muslimah tetapi still menutup aurat . kalo korg ikot fb page die , ade jugala die selitkan ttg dakwah dakwah agama , oke juga sbgai peringatan kepada diri kita . huu . kak ija sori i amik pic u sket . hee 

Alololo tomeynye
cute
cantek

muslimah
brand heliza helmi by yasalma

senang cte korg bule ke link ni sendiri Heliza Helmi Album & bule like page ni Heliza Helmi

p/s: dah lame saye jadi stalker heliza . hee

Wassalam

2 rame-rame beterbangan:

Efipurpleshine said...

wahhh..bestnye dapat jumpe kak ija..
mau jugak...

Nur Naimah Nashreen said...

eh , kite tipu je .. huhu ta dapat lagy jumpe kak ija . huhu